Professionele fotografie: professioneel fotograaf Arthur van Leeuwen, Duiven, Zevenaar, Liemers, Arnhem, Huissen, Velp, Didam, Oosterbeek, Renkum, Ede, Apeldoorn, Deventer en omgeving | Fotografie Van Leeuwen

Fotograaf Arthur van Leeuwen fotografeert met passie!


Arthur genoot met goed gevolg zijn opleiding op de fotovakschool in Apeldoorn, waarna hij in 1995 voor zichzelf begon en als freelance-fotograaf o.a. werkte bij het Wereld Sterren Circus, het software bedrijf Modus Media en het Nationaal Ballet. Vanaf die tijd fotografeert hij ook bruidsreportages, bedrijfsreportages, portretten, modellen, producten en met zijn mobiele studio kan hij ook mensen thuis of op lokatie fotograferen wat een groot voordeel heeft omdat ze in hun eigen omgeving worden gefotografeerd. Fotografie Arthur van Leeuwen is ook lid van de DUPHO, de Dupho staat voor Dutch Photographers en is de beroepsorganisatie voor professionele fotografen.
Arthur is regelmatig actief op diverse trouwlocaties in Gelderland zoals in de gemeenten Arnhem, Huissen, Lingewaard, Duiven, Zevenaar, Westervoort, Rozendaal, Doesburg, Rheden, Brummen, Bronckhorst, Montferland, Renkum, Ede, Wageningen, Apeldoorn maar ook in Emmerich, Elten en omgeving.


Voorop in Arthur van Leeuwen's werk staan originaliteit, spontaniteit en licht.
"Ook het persoonlijke contact met de klant vind ik uiterst belangrijk. Pas als alle wensen juist zijn geïnventariseerd, kan er sprake zijn van kwalitatief goed, duidelijk en 'sprekend' fotowerk. Bij portretfotografie is het bijvoorbeeld leuk als de persoon/personen zo ongedwongen mogelijk op de foto worden vastgelegd en bij bedrijfsfotografie of productfotografie moet het product of bedrijf goed en vooral herkenbaar overkomen zodat je een klik hebt. Zo kan er voor ieder onderwerp weer een ideale situatie worden gecreëerd!"


Arthur van Leeuwen heeft in de loop der jaren diverse awards voor zijn fotowerk in de wacht gesleept en is ook diverse malen genomineerd. Zo won hij in 2001 bij de B.F.N. (Beroepsfotografen Nederland) de derde prijs bij het onderdeel 'bruidsfotografie' en werd hij in 2007 genomineerd voor de Bruid en Bruidegom Award!
In 2008 is Arthur van Leeuwen uit genodigd om een bruidsreportage te maken voor het televiesie programma Helder van Teleac. Zie home pagina, daar staat het filmpje helemaal onderin de pagina of klik hier: Fotografie Arthur van Leeuwen bij Teleac.

 

Fb fotograaf Arthur IN Arthur van Leeuwen fotograaf G plus fotografie Arthur van Leeuwen Verkoop foto verkoop kunst filmpje Dupho